Shfaqja ishte bashkëpunim mes Kosovës dhe Austrisë

Shfaqja ishte bashkëpunim mes Kosovës dhe Austrisë

Refugjatët dhe jeta e tyre ka qenë tema e premierës së dytë të Baletit Kombëtar të Kosovës për vitin 2017. Shfaqja “Rrugë e gjatë dhe me kthesa” është një bashkëpunim kosovar – austriak ku interpretojnë gjashtë balerinë dhe dy azilant në Austri. Kombinimi i balerinëve me kultura të ndryshme nga vende të ndryshme ishte ajo çfarë e bënë të veçantë këtë shfaqje./21Media