Gjatë 24 orëve të fundit (23/24.08.2020), në territorin e Maqedonisë së Veriut janë regjisruar 445 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon të gjithë qytetarët të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim luftimin e Covid-19, raportyon TV21./21Media