Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut u regjistruan 927 shkelje për mosmbajtjen e maskës.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtjeje nga Covid-19, shkruan TV21./21Media