Në total 760 persona të infektuar

Në total 760 persona të infektuar

Nga Ministria e Shëndetësisësë Maqedonisë së Veriut informuan se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 49 raste të reja me koronavirus, ndërsa dy persona kanë ndërruar jetë, njëri nga Kumanova dhe tjetri nga Prilepi.

Numri i të inefktuarve sipas qyteteve: Shkup -13, Kumanovë – 14, Shtip -6, Prilep – 8, Veles -6, Koçan-1, Gostivar -1.

Me këtë numri i përgjithshëm i pacientëve me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut ka shkuar në 760, raporton TV21./21Media