Thaci: Kosova falënderon të gjitha shtetet evropiane që dhanë kontribut.-Apostolova: Presim të sigurojmë mbi 160 milionë euro mbështetje të Kosovës

Nën hijen e pandemisë po kalon Dita e Evropës. Institucionet e Kosoëvs edhe me këtë rast shfaqën synimin për anëtarësimin në BE dhe në NATO.BE-ja, ndërkaq, u zotua për mbështetje ekonomike për Kosovën për përballimin e pasojave të virusit korona./21Media