Tuhina: Metodologjia e zgjerimit është publikuar për të shpëtuar fytyrën e BE-së

Tuhina: Metodologjia e zgjerimit është publikuar për të shpëtuar fytyrën e BE-së

Metodologjia e re e Zgjerimit, e prezantuar nga Komisioni Evropian, ka qenë sot temë diskutimi ndërmjet ekspertëve të GIZ-it gjerman, ministrit për Integrim Evropian Blerim Reka  dhe Komisionit Parlamentar që monitoron punën e kësaj ministrie. Ministri Reka tha se Kosova do t’i qaset këtij procesi përmes llogaridhënies dhe gjithëpërfshirjës./21Media