Muaji i Ramazanit është shumë i rëndësishëm për besimtarët myslimanë

Muaji i Ramazanit është shumë i rëndësishëm për besimtarët myslimanë

Këtë e di edhe një nga kompanitë më të mëdha në botë, Coca Cola, e cila i ka kushtuar një nga reklamat më të ëmbla këtij muaji të shenjtë, shkruan rtv21.tv.

Në reklamë shihet një femër e mbuluar e fesë islame, e cila është duke agjëruar dhe në pritje të iftarit gjatë një dite ramazani, si dhe ndërveprimi social me një femër tjetër që nuk i takon fesë islame, por që respekton atë.

Reklamën e plotë mund ta ndiqni më poshtë./21Media