Superliga e Kosovës në basketboll po përjeton një edicion mjaftë të fortë garues me sfida shumë interesante dhe të paparashikueshme.

Tashmë janë kompletuar 14 xhiro të këtij sezoni dhe skuadra e Rahovecit është lidere në rënditjen tabelare.

Pas Rahovecit vjen Ponte Prizreni me 24 pikë, kurse në vendin e tretë Peja rënditet me 23 pikë.

Tabela mbyllet Vëllaznimin dhe Trepçën me 18, përkatësisht 16 pikë.