Replika midis kryeministrit Rama dhe liderit opozitar Basha

Prezantohet projekt-buxheti i Shqipërisë për 2022
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama prezantoi para deputetëve projekt-buxhetin e vitit 2022, të cilin e konsideroi si të ndërmjetëm për tejkalim të dy sfidave që vendi po lë pas. Rama deklaroi se buxheti nuk rrit taksat për asnjë kategori, ndërsa ndihmon shtresat në nevojë. Në anën tjetër, kreu opozitar, Lulzim Basha, kritikoi ashpër fjalimin e Ramës për buxhetin.

Back to top button