Gazetarët shprehin shqetësim lidhur me gjetjet e organizatës “Reporterët pa Kufij”

Gazetarët shprehin shqetësim lidhur me gjetjet e organizatës “Reporterët pa Kufij”

U publikua raporti i Reporterëve pa Kufij për lirinë e mediave në botë. Kosova ka rënë sivjet për tetë pozita më poshtë sesa vitin e kaluar, përkatësisht në pozitën e 78-të.
Gazetarët dhe Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës shprehu shqetësim lidhur me gjetjet e organizatës “Reporterët pa Kufij” për gjendjen e lirisë së medieve në Kosovë.(Teksti- Fitore Ademi, kamera: Berat Bahtiri)/21Media