Ra kjo pandemi dhe ndryshoi opinioni i qytetarëve për mjekë dhe infermierë     

Ra kjo pandemi dhe ndryshoi opinioni i qytetarëve për mjekë dhe infermierë     

 Para pandemie ishte perceptim i qytetarëve, i përhapur gjerësisht, se personeli mjekësor ka mjaft dobësi dhe mangësi.

Mirëpo, ra kjo pandemi dhe e ndryshoi mund të thuhet gati rrënjësisht opinionin e qytetarëve për mjekë dhe infermierë.

Një numër jo i vogël i pacientëve me koronavirus, por edhe familjarët e tyre flasin me respekt dhe me ndjenjë mirënjohjeje për angazhimin pa kursim të personelit mjekësor gjithë këta muaj të një beteje të pareshtur me virusin e rrezikshëm.(Teksti- Valmira Hoti, kamera-Lulzim FANA)./21Media