"Puna full-time nënkupton që punon 40 orë në javë, që një pune që i përkushtohet plotësisht"

“Puna full-time nënkupton që punon 40 orë në javë, që një pune që i përkushtohet plotësisht”

Kandidati për deputet nga LDK, Xhavit Rexhaj, në emisionin “Debat Përnime”, ka thënë se nëse do të jenë në Qeveri, deputetët e ministrat e LDK-së që punojnë si profesor nuk do të  t’i mbajnë nga dy punë.

“Puna full-time nënkupton që punon 40 orë në javë, që një pune që i përkushtohet plotësisht”, ka thënë Rexhaj.

“Një mësimdhënës universitar mund t’i ketë edhe disa orë jashtë normës, një shërbyes civil mund t’i ketë, por nuk është në rregull, sepse ai është diçka duke lënë keq. Ne të LDK-së, nuk do t’i kryejmë dy punë. Nëse flasim, për ministra, deputetë dhe mësimdhënie ”, ka thënë tutje Xhavit Rexhaj./21Media