Joseph Biden, udhëheq në Virxhinia (13) dhe Vermont (tre)

Joseph Biden, udhëheq në Virxhinia (13) dhe Vermont (tre)

Sipas rezultateve të para jozyrtare, presidenti aktual Donald Trump po udhëheq në zgjedhjet presidenciale në New Hampshire (katër vota elektorale), Kentucky (tetë), Indiana (11) dhe Florida (29).

Kundërshtari i tij demokrat, Joseph Biden, udhëheq në Virxhinia (13) dhe Vermont (tre).