Pas rrahjes së dy vajzave në Vushtrri nga dy policë

Pas rrahjes së dy vajzave në Vushtrri nga dy policë

Rrahja e dy vajzave në Vushtrri nga dy policë dhe suspendimi i tyre  nga Inspektorati Policor riaktualizoi sjelljen e pjesëtarëv të policisë ndaj qytetarëve.

Inspektorati Policor i Kosovës bëri të ditur se për nëntë muaj morën 1122 ankesa të qytetarëvë ndaj policëve./21Media