Urimet e liderëve kosovarë me rastin e 30 vjetorit të bashkimit të Gjermanisë

Urimet e liderëve kosovarë me rastin e 30 vjetorit të bashkimit të Gjermanisë

Drejtuesit e institucioneve të Kosovës dhe të partive politike përgëzuan Gjermaninë në këtë përvjetor të bashkimit, duke shprehur edhe mirënjohjen e këtij shteti mik në proceset nëpër të cilat kaloi Kosova./21Media