Rihanna po kërkon të zgjerojë perandorinë e saj të biznesit me një grup orendish dhe një libër gatimi të mundshëm

Ndërmarrja e këngëtares Roraj Trade LLC paraqiti një kërkesë për markë tregtare me emrin “Sorry, I’m Booked” më 6 gusht, me mallra të tilla si thika, pirunë, lugë, tas dhe madje edhe salcë të nxehtë të gjitha të listuara.

Si dhe orenditë, marka tregtare përmend një mori të tërë të mediave fizike dhe digjitale, duke përfshirë zhanre të ndryshme duke përfshirë artet e kuzhinës, fantastikën shkencore dhe horrorin.

Rihanna, e cila ka pasuri mbi 550 milionë dollarë, gjithashtu thuhet se po shpreson të nxjerrë librin e saj të parë të gatimit me markën e re, duke ndarë recetat e saj të frymëzuara nga Karaibet.

Një burim tha për “The Sun”: Rihanna ka qenë gjithmonë e dhënë pas ushqimit të mirë dhe gjatë karantinës ka bërë plane për të nxjerrë librin e saj.