Bundesliga 1 dhe 2 në këtë fundjavë vazjdojnë kampionatin

Bundesliga , është liga e parë europiane në futboll që rikthehet. Të shtunën fillojnë dukete e xhiros së 26-të. Garat do ti vazhdoj edhe Bundesliga 2 . Kampionati gjerman është pezulluar për më shumë se dy muaj , për shkak të pandemsië Covid 19.(E pergaditi Tomor GRABOVCI)./21Media