Veshje që përfaqësojnë grat kineze të cilat i kanë takuar elitave sociale

Veshje që përfaqësojnë grat kineze të cilat i kanë takuar elitave sociale

Alexa Chung lançoi markën e saj të modës dhe një nga veshjet që ka rënë në sy janë minifundet e saj me jaka të veçanta dhe me perla.

Kjo lloj veshje përfaqëson grat kineze të viteve 1920 të cilat i kanë takuar elitave sociale, mirëpo tani është një shtesë e freskët në dollapin tuaj të rrobave për vitin 2017.

Attico, Mango, Zara kanë disa versione të këtyre modeleve të veshjeve të cilat do të iu bëjnë të dukeni sikur një kineze e lezetshme.

Shikoni disa nga modelet që do të iu shkonin juve shumë mirë.