Ronaldo i shmanget dënimi të lartë

Ronaldo i shmanget dënimi të lartë

Futbollisti i Real Madridit, Cristiano Ronaldo ka pranuar të paguajë 14,7 milionë euro tatim Spanjës, shumë kjo për të cilën ishte akuzuar se e ka fshehur.

Ronaldo do të paguajë javën e ardhshme paratë dhe këtë do ta bëjë për t’iu shmangur dënimit të lartë. Një hap i tillë të merret si rrethanë lehtësuese në seancën dëgjimore të 31 korrikut./21Media