“Kalbëzimi i rrënjës” është titulli i ekspozitës që qëndron e hapur në Galerinë “Paper” në Prishtinë. Një ekspozitë që në 15 metra katrorë shfaqë dheun e hedhur, por të kufizuar me kujdes, si dhe një video-instalacion që shpërfaq procesin e kalbjes./21Media