Hetimet kanë filluar

Hetimet kanë filluar

Rrahja masive në një burg në Brazil sipas zyrtarëve lokalë ka lënë 15 të burgosur të vdekur.

Përleshjet thuhet se shpërthyen të dielën gjatë orëve të vizitës në kompleksin Penitentiary Anísio Jobim, në Manaus.

Disa nga viktimat u therën me furça të dhëmbëve të mprehta para vizitorëve, ndërsa të tjerët u rrahën për vdekje.

Zyrtarët thonë se dhuna është përmbajtur dhe një hetim ka filluar për kauzën e rrahjes.

“Ishte kaos total”, tha nëna e një të burgosuri – e cila nuk donte të identifikohej./21Media