Ai i dërgoi fotografitë e djalit të tij

Ai i dërgoi fotografitë e djalit të tij

Një grua, e cila krijoi një lidhje me një gjysh 60 vjeçar për 12 vjet, zbuloi se si ai pretendonte të ishte një djalë 17-vjeçar.

Susannah Birch ishte 15 vjeçe kur ajo u takua me ‘Richard’ në internet dhe dyshja folën në internet për më shumë se një dekadë, por kurrë nuk u takuan personalisht.

Burri i tha asaj se ai ishte një 17-vjeçar nga Mackay dhe brenda disa javësh dyshja ishin në një lidhje në internet, transmeton rtv21.tv.

“Në një moment, kur babai im ishte jashtë qytetit, ne biseduam me telefon për 18 orë. Marrëdhënia përfshinte gjëra të qarta seksuale”, tha ajo.

Birch pyeti pse dyshja nuk mund të takoheshin, por përgjigjet e Richard ishin të arsyeshme dhe ajo nuk e dinte se ai ishte një mashtrues sepse ai kurrë nuk kërkoi para dhe investoi shumë kohë në marrëdhënie.

Pas tre vjetësh, kur zonja Birch ishte 18 vjeç, Richard propozoi dhe ajo u emocionua që çifti më në fund do të takoheshin.

“Kjo ishte shpresa e fundit për mua – vendosa që marrëdhënia jonë romantike të mbaronte. Ne vazhduam të flasnim, megjithatë, kaluan nëntë vjet duke qarë se e përfundova atë lidhje”, tha ajo.

Koha kaloi, zonja Birch u martua dhe krijoi familje, por ajo dhe Richard vazhduan të flisnin dhe të këmbenin email.

Ajo tha se ai dërgonte foto dhe dukej se plaknin në mënyrë të duhur me kalimin e kohës, por ai u bë i dyshimtë.

Zonja Birch përdori një shërbim profesional që zbuloi se Richard ishte në të vërtetë një gjysh në të 60-at të tij, i cili kishte falsifikuar identitetin e tij dhe gjithashtu përdori fotografi të djalit të tij për të mashtruar zonjën Birch.

Ajo tha se të zbulosh se kush ishte ai ishte një përvojë çliruese.

Birch u shpreh se është kaq e lehtë të ndërtosh një person të rremë online në internet këto ditë.

Susan De Campo, një këshilltar për marrëdhëniet, tha që njerëzit që mashtrojnë kanë motive të tilla se dëshirojnë të fitojnë diçka, siç janë paratë, ose të marrin kënaqësi nga loja./21Media