"Kujtimi pasi u largua, është kthyer për të shtënë sërish ndaj Rexhepit..."

“Kujtimi pasi u largua, është kthyer për të shtënë sërish ndaj Rexhepit…”

Pas vrasjes së të riut Nexhip Vrenezi nga Veleshta e Stugës në sulmin terrorist në Vjenë, vendlindja e tij është në Zi.
Ekipi i Televizionit 21 në Maqedoni ishte në shtëpinë e tij në Veleshtë ku tezja e të ndjerit u rrëfye rreth jetës së nipit dhe rastit tragjik të vdekjes së tij./21Media