Njerëzit e vëmendshëm kanë një aftësi të veçantë për të parë bukurinë e rrallë. Ata arrijnë të vërejnë se si detajet e realitetit përkojnë si një enigmë, vetëm për një sekondë të ndarë dhe bashkohen në harmoninë e rastësishme.
Dhe nëse vëzhguesi arrin të bëjë edhe një fotografi, atëherë të gjithë mund të shijojmë këtë moment./21Media