Teatri ekspozon kukullat që nga shfaqja e parë

Teatri ekspozon kukullat që nga shfaqja e parë

Teatri i qytetit të Prishtinës “Dodona” ka ekspozuar kukullat e të gjitha shfaqjeve të këtij institucioni që nga themelimi i tij. Animatorët rrëfejnë momente të veçanta me kukullat dhe me publikun. Sipas tyre, ekspozimi i këtyre kukullave është prezantim i historisë së këtij institucioni. (E pergaditi-Abaz KRASNIQI)./21Media