31 vjet më parë, më 9 nëntor të vitit 1989, u rrënua Muri i Berlinit duke shënuar njërën nga ngjarjet më të rëndësishme të shekullit të kaluar dhe fillimin e ribashkimit të Gjermanisë. /21Media