Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Terrorizmin

Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Terrorizmin

Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Terrorizmin për vitin 2018. Vihet në dukje se rreth 200 kosovarë vazhdojnë të jenë në zonat e konfliktit në Irak dhe në Siri. Në këtë raport thuhet se Kosova vazhdoi të luftojë rrezikun e terrorizmit nëpërmjet një Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Terrorizmin /21Media