Shqiptimi  gjobave  për mos respektimin e masave  për parandalimin e Covid-19, po vazhdon.

Kështu vetëm gjatë 24 orëve Policia e Kosovës ka shqiptuar 595 gjoba në tërë Kosovën.

Ndërkaq, në raportin e fundit Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka raportuar për 8 të vdekur dhe 181 raste të reja COVID-19./21Media