Kur ndodh e papritura

Kur ndodh e papritura

Emocionet e pakontrolluara dhe mos menaxhimi i stresit gjatë ecjës në një sfilatë duhet mund të çojnë drejt situatave të sikletshme, siç është rrëzimit.

Disa prej modeleve rrëzimin gjatë sfilatës e morrën si diçka tragjike, e disa të tjera e morën me sportivitet këtë gjë, duke u ngritur dhe të defilojnë përsëri. /21Media