Nga sonte rriten çmimet

Nga sonte rriten çmimet

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoninë e Veriut, bën të ditur se nga sonte në mesnatë do të ketë rritje të çmimeve të derivateve.

EUROSUPER – 98 do të rritet për 2.50 denarë dhe një litër do të kushtojë 73 denarë. EUROSUPER – 95 do të shitet me çmimin 71.5 denarë, ndërsa Eurodizeli do të rritet për 1.5 denarë dhe do të arrijë 62.5 denarë për litër, kurse çmimi me pakicë i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri do të arrijë 51 denarë./Tv21