Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2464 testime të realizuara, 393 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-189, Kumanovë-14, Dibër-2, Shtip-13, Prilep-19, Tetovë-27, Strugë-7 Veles-12, Manastir-9, Ohër-5, Kavadarc-8, Gostivar-6, Gjevgjeli-15, Strumicë-15, Kriva Pallankë-4, Radovish-10, Krushevë-1, Koçan-13, Probishtip-3, Makedonski Brod-2, Pheçevë-2, Berovë-3, Vallandovë-1, Dellçecë-3, Kratovë-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-6 dhe Resnjë-1.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 90 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-34, Kumanovë-7, Shtip-4, Prilep-8, Tetovë-3, Veles-1, Manastir-2, Ohër-1, Gostivar-8, Gjevgjeli-2, Strumicë-1, Kriva Pallankë-4, Radovish-2, Probishtip-2, Berovë-5, Vallandovë-2, Sveti Nikollë-2 dhe Kërçovë-2.

Ndërkaq betejën me virusin korona e kanë humbur 4 pacientë./TV21