Në Klinikën Infektive po mjekohen 22 pacientë me Covid-19 Krasniqi: Tre pacientë janë në gjendje të rëndë në mjekim intensiv.-Gashi: Sot i  presim  rezultatet e rreth 100 mostrave Krasniqi: Rritja e rasteve me Covid-19, pasojë e lehtësimit të masave

Në Klinikën Infektive po mjekohen 22 pacientë me Covid-19
Krasniqi: Tre pacientë janë në gjendje të rëndë në mjekim intensiv.-Gashi: Sot i  presim  rezultatet e rreth 100 mostrave
Krasniqi: Rritja e rasteve me Covid-19, pasojë e lehtësimit të masave

Lehtësimit i masave të lëvizjes dhe moszbatimit i rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, ka bërë që në vendin tonë sërish të rritet numri i rasteve të të infektuarve me koronavirus. Vetëm dje u shtuan edhe 29 raste të reja të të infektuarëve, ndërkaq në Klinikën Infektive të QKUK-së po mjekohen 22 pacientë me Covid 19, 3 prej tyre në gjendje të rëndë, në mjekim intensiv. (Teksti-Valmira HOTI, kamera-  Kushtrim RRMOKU)./21Media