Riinvest: Papunësia në Kosovë mbetet 28.7%

Riinvest: Papunësia në Kosovë mbetet 28.7%

Pavarësisht rritjes ekonomike që ka ndikuar nga sektori provat dhe uljes së papunësisë në 28 % në këto dy vitet e fundit, bizneset kosovare ende po përballen me barriera të shumta, duke filluar nga korrupsioni, informaliteti i lartë, tregu i vogël dhe importi i madh i mallrave. Kështu u tha në konferencën e IV-të ndërkombëtare me temë “Aktivizimi i Burimeve të Rritjes Ekonomike” të organizuar nga Instituti Riinvest./21Media