Në Klinikën Infektive po mjekohen 59 pacientë me Covid-19, tre prej tyre në janë në gjendje kritike.-Prishtina dhe Peja edhe sot  presin  rezultate të mostrave të dyshimta

Në Klinikën Infektive po mjekohen 59 pacientë me Covid-19, tre prej tyre në janë në gjendje kritike.-Prishtina dhe Peja edhe sot  presin  rezultate të mostrave të dyshimta

Rritja rekorde e infektimeve me koronaviru, po shihet me shqetësim të madh tek qytetarët.
59 pacientë me Covid-19 janë të hospitalizuar në Klinikën Infektive, 22 prej tyre janë në gjendje të rënduar me oksigjenoterapi ndërsa 3 pacientë janë në gjendje kritike. Në Klinikën Infektive paralajmërojnë rritje të mëtejshme  të rasteve me koronavirus gjë që siç thonë, do të çonte në tejkalimin e kapacitete  të kësaj klinike. Lusin qytetarët për kujdes të shtuar.(Teksti- Valmira HOTI, kamera-Fidan BAJRAMI)./21Media