Mos i hidhni rrjetat e perimeve

Mos i hidhni rrjetat e perimeve

Rrjetat me të cilat blejmë porotkallet, limonët apo patate, mund të ju hyjnë në punë për shumë gjëra në shtëpi.

Ja disa nga përdorimet e rrjetat të perimeve në shtëpi:

1.Mblidhni top, lidhini me llastik dhe përdorini për të fërkuar tiganët dhe tenxheret.

2.Mund t’i mbani pranë pasqyrës së tualetit dhe të fusni furçat dhe krëhërat.

3.Mund të fusni lodrat e plazhit të fëmijës suaj.

4. Mund t’ia vishni një kornizë dhe të varni në të vathë e bizhuteri.