Problemet me rrobat që lahen në lavatriçe janë të njëjtat në çdo shtëpi. Mjafton të kesh vendosur një rrobë të gabuar bashkë me të bardhat dhe i ke shkatërruar të gjitha.

Sot do të prezantojmë një metodë e cila do t’ju ndihmojë të largoni ngjyrën rozë nga rrobat.

Zhytini në zbardhues dhe ujë (me raportin 1 me 10). Shikojini çdo 15 minuta, dhe hiqini kur të bëhen të bardha, 90 minuta janë mjaftueshëm. Më pas lajini si zakonisht në lavatriçe.