Reshjet e pandërprera të shiut gjatë këtyre ditëve kanë shkaktuar vërshime pothuajse në të gjitha vendet e Kosovë, duke shkaktuar dëme të mëdha në shtëpitë dhe në bizneset të shumë familjeve. Në disa qytete janë evakuuar edhe një numër i konsiderueshëm i qytetarëve. Situatë e rendë pas vërshimeve është krijuar edhe në Ferizaj, Prizren dhe Gjilan./21Media

(Përgatiti: Aurela Elshani, Kamera: Nuhi Salihu & Vllaznim Jakupi, Gyner Muja).