Në 24 orët e fundit ka rënie të aksidenteve në Kosovë

Në 24 orët e fundit ka rënie të aksidenteve në Kosovë

Pas reshjeve të borës gjatë natës së kaluar të gjitha rrugët e Kosovës janë të kalushme për qarkullim, thanë zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës. Në Policinë e Kosovës konfirmojnë fluksin e veturave me ardhjen e bashkatdhetarëve për festat e fundvitit, dhe porosisin pjesëmarrësit në trafik për kujdes të shtuar.(E pergaditi-  R T V   2 1 )/21Media