Rrugë që ua mundësojnë eksplorimin e natyrës

Rrugë që ua mundësojnë eksplorimin e natyrës

Për shumë njerëz, të bëjnë një udhëtim të gjatë me makinë së bashku me familjen apo miqtë, është ndër kënaqësitë më të mëdha të jetës. Kjo eksperiencë bëhet më e mirë dhe e paharrueshme, nësë rruga që po udhëtoni kalon përgjatë brigjeve më të bukura të botës.

Më poshtë janë disa nga rrugët më të bukura bregdetare në botë.

1. Ura Bixby (Big Sur, Kaliforni)

2. Baie du Cap (në ishullin afrikan Mauritius)

3. Autostrada Hana (Maui, Hawaii)

4. Rruga e Oqeanit Atlantik (pranë Molde, Norvegji) kalon nëpër dhjetra ishuj në Detin Norvegjez 

5. Avenida del Mar (Kili)

6. Rruga bregdetare “Single Track” (Slea Head, Irlandë) 

7. Rruga “Chapman’s Peak” (Cape Town, Afrika e Jugut) 

8. D81 (Korsikë, Francë)

9. Rruga “Great Ocean” (Viktoria, Australi) 

10. Phromthep Cape (Phuket, Tajlandë) 

11. SS163 (Bregu  Amalfi, Itali)