Rukiqi: Rrezikojmë të humbim 40 mijë vende pune…

Kërkesat e OEK dhe ​OAK:Të miratohet rishikimi i buxhetit dhe të zbatohet pakoja për Rimëkëmbje Ekonomike

Nuk kanë të ndalur kërkesat dhe rekomandimet e institucioneve ekonomike drejtuar Qeverisë në lidhje me pasojat në rrafshin ekonomik nga ndikimi I Pandemisë. Në këtë kuptim, Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda e Afarizmit e Kosovës kërkojnë që  sa më shpejtë të rishikohet buxheti dhe të fillojnë së zbatuari masat për rimëkëmbjen ekonomike./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button