Leximi ne errësirë! Kjo enigmë është një nga më të vështirat, vini në provë inteligjencën tuaj

Leximi ne errësirë! Kjo enigmë është një nga më të vështirat, vini në provë inteligjencën tuaj

Noe dhe gruaja e tij, Ema ishin ulur në dhomën e familjes së tyre. Derisa Noe po shikonte TV, Ema po lexonte.

Në orën 11 të mbrëmjes pati një ndërprerje të energjisë, kështu, Noe shkoi në shtrat, por Ema vazhdoi të lexonte.

Pa dritë në dhomë, si mund të vazhdonte Ema të lexonte?

Përgjigjia:

Ema është në gjendje të lexojë në errësirë, sepse është e verbër dhe po lexonte në gërsheta./oranews