Drejtori Kastrati raportoi para komisionit parlamentar për buxhet Televizioni publik, RTK ka shpenzuar 9 mijë euro në muaj vetëm për internet. Këto janë të gjeturat e raportit financiar për këtë medium, ku para komisionit parlamentar për buxhet, raportoi drejtori i përgjithshëm i RTK-së Ngadhnjim Kastrati. Ndërsa kryetari i këtij komisioni Hekuran Murati, tha se në RTK janë rreth 900 punëtorë dhe ka shpenzime shumë të larta për blerje të programeve./21Media [embed]https://www.youtube.com/watch?v=QB_WL8zAwZs&feature=youtu.be[/embed]

Drejtori Kastrati raportoi para komisionit parlamentar për buxhet
Televizioni publik, RTK ka shpenzuar 9 mijë euro në muaj vetëm për internet. Këto janë të gjeturat e raportit financiar për këtë medium, ku para komisionit parlamentar për buxhet, raportoi drejtori i përgjithshëm i RTK-së Ngadhnjim Kastrati.
Ndërsa kryetari i këtij komisioni Hekuran Murati, tha se në RTK janë rreth 900 punëtorë dhe ka shpenzime shumë të larta për blerje të programeve./21Media