“Check Point Charlie” shërbente si vendkalim i Murit të Berlinit

“Check Point Charlie” shërbente si vendkalim i Murit të Berlinit

Së shpejti në RTV21, reportazh për “Check Point Charlie” në Berlin, i cili kontrollohej nga Aleatët Perëndimor dhe që gjatë Luftës së Ftohtë shërbente si vendkalim i Murit të Berlinit, apo siç njihej ndryshe si pikë kufitare mes Berlinit Lindor dhe atij Perëndimor gjatë periudhës 1947-1991.

Reportazhi është i realizuar nga gazetari Robert Bojaj dhe kameramani Arian Havolli./21Media