Në solemnitet mori pjesë edhe kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj

Në solemnitet mori pjesë edhe kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj

Radio Televizioni Mitrovica shënoi 20 vjetorin e themelimit. Me këtë rast kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj, e përgëzoi këtë medium për rolin e përhapjes së informacionit të drejtë dhe debatit të lirë.