Punohet me orar të shkurtuar, personat me shëndet të ndjeshëm pushojnë

Punohet me orar të shkurtuar, personat me shëndet të ndjeshëm pushojnë

Në raport me gjendjen e përgjithshme në vend, Radiotelevizioni 21, ka vendosur që t’i përmbahet me përpikmëri masave parandaluese dhe mbrojtëse nga virusi që shkakton sëmundjen COVID 19. Kjo përfshin reduktim të orarit të punës, pushim për punëtorët me shëndet të ndjeshëm dhe fleksibilitet për punëtoret-nëna. Në vazhdim, një rrëfim i shkurtër i masave të ndërmarra nga kompania jonë mediale./21Media