Thaçi: Kam vendosur të ndaj Medaljen Presidenciale në rastin e dhjetë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, për kontributin për Liri dhe Pavarësi të Kosovës

Thaçi: Kam vendosur të ndaj Medaljen Presidenciale në rastin e dhjetë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, për kontributin për Liri dhe Pavarësi të Kosovës

Në përvjetorin e 20-të të Radiotelevizionit 21 dhe në përvjetorin e 10-të të Pavarësisë së Kosovës, Presidenti Hashim Thaçi nderoi me Medalje Presidenciale RTV 21. Medalja iu dorëzua drejtoreshës së përgjithshme të “21 Medias”, Afërdita Saraçini Kelmendi, për kontributin e  RTV21 për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës./21Media

Fotografia e Lorik Bakija

Fotografia e Lorik Bakija

Fotografia e Lorik Bakija

Fotografia e Lorik Bakija