Ky aplikacion po akuzohet për shkelje të ligjit

Ky aplikacion po akuzohet për shkelje të ligjit

Trupa për mbikëqyrjen e komunikimit “Roskomandzor” në Rusi sot ka akuzuar aplikacionin “Telegram” se po shkel ligjin rus dhe do të bllokohet derisa nuk sjell informata në lidhje me kompaninë që e kontrollon atë.

“Telegram” është i njohur sepse është në mesin e aplikacioneve të ISIS-it, anëtarët e të cilit e përdorin këtë aplikacion për të ruajtur të dhënat e tyre.