Në fotografinë e mëposhtme janë ngatërruar disa 5-a me shkronjën S dhe ju duke sfiduar fuqinë e vështrimit duhet të gjeni sa është në total numri i 5-ave.

I gjetët?

Nëse jo….përgjigjen e keni më poshtë.