Ç’thonë qytetarët për këto masa të reja kufizuese?

Ç’thonë qytetarët për këto masa të reja kufizuese?

Nga e premte mbrëma e deri të hënën në mëngjes janë në fuqi masat e reja qeveritare kundër Covid-19. Në këtë kuadër u ndalua puna e shumë bizneseve. Në këtë fundjavë vlen edhe një masë tjetër.

Në shtatë komuna, përfshirë Prishtinën, nuk ka hyrje -dalje. Sa dhe si po zbatohen këto masa? Ç’thonë qytetarët për këto masa të reja kufizuese?(Teksti- Valmira Hoti, kamera- Lulzim Fana)./21Media