Ekzistojnë shumë lloje enigmash që na lejojnë të stërvitim mendjen tonë dhe të përmirësojmë aftësitë tona logjike, qofshin ato matematikë ose enigma pyetjesh dhe përgjigjesh. Por ka edhe ushtrime vizuale për të testuar aftësitë logjike duke përdorur shikimin tuaj.

Një ndër to është edhe kjo enigmë. Vini trurin në punë dhe gjeni sa katrorë ndodhen në këtë foto. Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë.